Hyggedag hos Min Købmand i Sønderborg.

Min Købmand i Sønderborg havde lørdag d. 29 september inviteret børn og forældre til “byg dit eget fuglehus” event ude foran forretningen. I den forbindelse var Vegetar for alle inviteret med for at dele smagsprøver ud til de sultne mennesker. Min Købmand Sønderborg havde sørget for kaffe og juice, så der manglede ikke noget.

Vejret var en smule gråt og koldt, så vi havde besluttet at lave en lækker bønnegryde med kartofler, gulerødder og naturligvis brune bønner. Vi serverede bønnegryden med ris. Bønnegryden var et hit hos de voksne, men også hos børnene. Ingen af børnene skænkede det en tanke, at bønnegryden var uden kød og var vilde med det og flere ville gerne have en portion mere.

Dagens bedste citat,” dette smager godt og jeg er en rigtig kød mand” sagde en af de voksne der deltog i arrangementet.

*Dette indlæg er ikke sponsoreret.

2 thoughts on “Hyggedag hos Min Købmand i Sønderborg.

 1. Smagte så skønt kan jeg finde opskriften et sted??

  Svar

  1. Hej Lone

   Dejligt at høre, opskriften er på vej:0) Kommer inden en uge

   mvh
   Karen og Mette

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.