Yes så er foråret på vej, ramsløgen er her, elsker den. Den er lidt tydelig i smagen i starten, men fyldt med vitaminer.
Sikre dit at bladene er helt rene og bland med; olie, salt, citron, nødder og parmesan, og du har kanon tilbehør til din aftensmad.
Antal: som tilbehør, 2-3 personer
Tid: udover en dejlig skovtur for at plukken ramsløgene, 5-10 min.
Ingredienser:
- Ramsløg, groft hakket (ud af en håndfuld ramsløg fik jeg 4 spsk. hakket ramsløg)
- Håndfuld cashewnødder eller pinjekerner
- 2 spsk. revet parmesanost
- 3-4 spsk. olie
- 1-2 spsk. citron
- Salt
Fremgangsmåde:
Du skal starte med at hakke ramsløgene, ikke blende dem. Du kan få en fornemmelse af hvor finthakket de skal være, ved at se på billedet. Du skal også hakke nødderne, de skal hakkes i grove stykker.
Når du har hakket ramsløgene og nødderne, kommer du det i en skål sammen med; lidt olie, lidt citron, lidt salt og revet parmesanost. Du skal nu smage pestoen til, så du får lige netop den smag du ønsker. Men pas på, du kan blive lidt afhængig af denne pesto.
Velbekomme
2 thoughts on “Pesto lavet af ramsløg”
Mange tak for opskriften. Det er blevet mit yndlings pesto 🙂
Allie
Glæder mig at høre :0)
Mette