Vi anbefaler!

Vi elsker begge at gå ud at spise og eftersom vi er født og bosat i en relativ lille by som Sønderborg, får man hurtigt  stort kendskab til byens restauranter og deres menu kort. Som nævnt tidligere, er Sønderborg kommet rigtig godt efter det, når det kommer til vegetarmad. Sidst vi var på en af Sønderborg mest besøgte restauranter Torvehallerne, prøvede vi en af deres super lække vegetarretter – ravioli.

Vi spiste der til frokost, men retten ville også være perfekt til aftensmad. Retten består af seks store ravioli plader fyldt med spinat og bøffel ricotta, liggende ovenpå en super smagsfuld tomatsauce, pyntet med kapers og cherrytomater. Visuelt gør den det måske ikke helt så godt, men den smagte simpelthen så godt og mættede helt vildt.

Torvehallerne ligger ved havnen og har en smuk udsigt over vandet, det er en super hyggelig restaurant, hvor der virkelig er sans for nogle fede indretnings detaljer. Torvehallerne er helt klart et besøg værd og vegetarretten ravioli kan virkelig anbefales herfra.

OBS: Dette indlæg er ikke sponsoreret