Vi anbefaler!

Karen og jeg har været på den indiske restaurant, Curry Leaves, i Sønderborg. Vi har faktisk været der et par gange og skal snart afsted igen:0) Curry Leaves har ca. 1 gang om måneden en aften, hvor de serverer en vegetarbuffet, du kan se hvornår på deres Facebook side. Deres vegetarretter er velsmagende, varierende og god inspiration til, hvordan du kan pifte dine egne retter op.

Hvis du ikke er helt tryg ved, hvad der er hvad, og gerne vil undgå de stærke retter, vil værtsparret gerne give en introduktion til maden samt forklaring til de enkelte retter.

Vi syntes Curry Leaves laver en god vegetar buffet, hvor der er mange gode oplevelser med mange råvarer du kan genkende, bare lavet på indisk manér – de får derfor vores anbefaling. 

Bemærk, dette indlæg er ikke sponsoreret.

2 thoughts on “Vi anbefaler!

 1. Jeg spiser vegansk og vil gerne besøge Sonderborg, hvilke restauranter kan I anbefale?

  Svar

  1. Hej, vi har som sådan ikke en veganer restaurant. Da jeg selv ind i mellem spiser vegansk ville jeg vælger; Curry Leaves, indisk eller den libanesiske take away. Hvis du ringer i forvejen til; Det Sønderjyske Køkken, kan de lave en vegansk middag, de er rigtig gode.
   Håber du kan bruge vores foreslag
   Knus
   Karen og Mette

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.