Kålen er kommet over os og er meget sund, uden tvivl. Spidskålen er kommet lidt under huden hos os. Der er mange måder at tilberede den på; koge, stege og i salater. Denne opskrift er et godt alternativ til spaghetti og utrolig nem at lave. Hvis du savner dine almindelige spaghettier, kan du evt. servere denne ret, hvor den ene halvdel er almindelige spaghetti og den anden halvdel er spidskål.
Tid: 10 min. Hvis du køber færdiglavet tomatsovs, 5 min.
Antal: 2-3 personer
Ingredienser:
- 1 spidskål
- Tomatsovs, se opskrift Her
Fremgangsmåde:
Skær spidskålen i tynde strimler. Kom vand i en gryde og bring vandet i kog. Når du er klar til at spise, kommer du kålen i gryden og lader den koge i ca. 1 1/2 min, uden låg. Hæld vandet fra og server kålen med varm tomatsovs – nemmere og hurtigere bliver det ikke.
Velbekomme
Leave a comment