Blomkålsris

Her kan du se hvor nemt det er at lave blomkålsris. Hvis du vil prøve at spise mindre ris, er blomkålsrisene et godt alternativ, jeg blev overrasket, så hvis du ikke har prøvet det før, syntes jeg du skal prøve det, start evt. med 1/4 blomkålshoved.

Når du har revet blomkålen på mandolinjern på den grove side, skal blomkålsrisene i en si og være i kogende vand i Max. 30 sekunder. hvorefter du tager sien op og lader vandet dryppe af, kom nu blomkålsrisene i en skål og server. For at give lidt farve kan du evt. komme lidt hakket krydderurt med i og evt. salt.

Tid:  5-10 min.

1 blomkål, ca 2-3 personer.

Til højre ser du blomkålsrisene inden de er kogt og til venstre, efter 30 sekunder i kogende vand.

 

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *