Quesadilla

Quesadilla kan laves på mange forskellige måder, oftest er det med hvedetortilla og ost. Du kan vælge at bruge Quesadilla som en snack, du kan tage den med i madpakken eller du kan bruge den som tilbehør til din aftensmad. Denne opskrift er lavet med; Gulerødder, chiafrø, æg og ost og den bages i en pande. Jeg har mit faste publikum jeg afprøver nye opskrifter på og selvom mit publikum altid er fan af min mad, er der nogle gange noget der ryger hurtigere end andet, Quesadilla var uden tvivl en af de større successer. Er du vild med ost, er du også vild med denne opskrift.

Antal: som tilbehør 2-3 personer

Tid: ca. 30 min

Ingredienser
Ingredienser
 • 2 æg.
 • 100g gulerod, revet
 • 1 spsk. chiafrø
 • 1/2 fed hvidløg
 • 1 t-ske citron
 • 1/4 t-ske salt, lidt peber og evt. lidt chili/cayennepeber.
 • 100 g revet ost-

Fremgangsmåde:

Du skal blande alle ingredienser sammen, dog ikke osten, sørg for du får en ensartet masse. Lad den stå i 10 min.

Blandet
Blandet sammen

Når blandingen har stået i 10 min, kan du mellem 2 bagepapir ark, presse massen flad:

Du kan også vælge at gøre det direkte på panden. Kom olie på panden og lad olien blive varm, ikke friture varm. Kom massen på panden og arbejde det ud så den bliver helt flad. Lad den ligge og simre i olien til den har fået farve, uden at brænde på. Når den har ligget og brunet i olien i ca. 2-3 min. kommer du et tyndt lag ost på og ligesom en ommelet, tager du den ene halvdel over på den anden og laden den stege færdig ved lav varme, ca. 5-6 min. Du må gerne vende halvmånen rundt

Velbekomme

2 thoughts on “Quesadilla

 1. Hej – jeg skriver på vegne af LOF Syd. Vi er en dag- og aftenskole, der udbyder bl.a. kurser og workshops, og vi er altid på jagt efter nye undervisere.

  Jeg faldt over jeres hjemmeside og vil høre, om I er stadig er aktive i at forestå vegetariske retter, og om der kunne være interesse i at forestå et madkursus eller en workshop i vegetarmad for voksne/familier for os i det nye år?

  Du/I bestemmer selv hvornår, og om det skal strække sig over et længere forløb eller som en 1 dags workshop. Du/I står selv for at planlægge og udføre kurset. Vi opretter og booker lokale, gør reklame for kurset og tager os af tilmelding. Som underviser bliver du/lønnet efter gældende overenskomst.

  Med håb om at ovenstående har vakt interesse, ser jeg frem til at høre fra dig/jer.

  Mvh. Jette/LOF Syd (kan træffes på 25 73 42 10 mandag, onsdag og fredag mellem kl. 10-12)

  Svar

  1. Hej Jette, det lyder spændende, beklager det sene svar :o) Jeg sender lige en privat besked

   mvh
   Mette

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *