Quesadilla

Quesadilla kan laves på mange forskellige måder, oftest er det med hvedetortilla og ost. Du kan vælge at bruge Quesadilla som en snack, du kan tage den med i madpakken eller du kan bruge den som tilbehør til din aftensmad. Denne opskrift er lavet med; Gulerødder, chiafrø, æg og ost og den bages i en pande. Jeg har mit faste publikum jeg afprøver nye opskrifter på og selvom mit publikum altid er fan af min mad, er der nogle gange noget der ryger hurtigere end andet, Quesadilla var uden tvivl en af de større successer. Er du vild med ost, er du også vild med denne opskrift.

Antal: som tilbehør 2-3 personer

Tid: ca. 30 min

Ingredienser
Ingredienser
  • 2 æg.
  • 100g gulerod, revet
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1 t-ske citron
  • 1/4 t-ske salt, lidt peber og evt. lidt chili/cayennepeber.
  • 100 g revet ost, du kan vælge lige den ost du syntes bedst om, jeg valgte mozzarella.

Fremgangsmåde:

Du skal blande alle ingredienser sammen, sørg for du får en ensartet masse. Lad den stå i 10 min.

Blandet
Blandet sammen

Når blandingen har stået i 10 min, kan du mellem 2 bagepapir ark, presse massen flad:

Du kan også vælge at gøre det direkte på panden. Kom olie på panden og lad olien blive varm, ikke friture varm. Kom massen på panden og arbejde det ud så den bliver helt flad. Lad den ligge og simre i olien til den har fået farve, uden at brænde på. Når den har ligget og brunet i olien i ca. 2-3 min. kommer du et tyndt lag ost på og ligesom en ommelet, tager du den ene halvdel over på den anden og laden den stege færdig ved lav varme, ca. 5-6 min. Du må gerne vende halvmånen rundt

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *