Bagt grøntsager med fetaost

Denne ret fik jeg sammen med min veninde på cafe, som en del af tapas, et udtryk vi efterhånden alle kender, men jeg har også hørt udtrykket, samtale mad, skønt udtryk.

Ved at servere denne ret som du kan se på billedet, er det næsten som at få en gave, med mad i:0)

Tid: 15-20 min

Antal: Denne opskrift er til 2. som tilbehør

Ingredienser:

  • 1 mellem stor kartoffel uden skrald, skåret i små tern, ca 4×4 mm.
  • 1/2 tomat, skåret i små stykker
  • 1 forårsløg, i små tern.
  • 5-7 fetaost tern, hakket i mindre stykker
  • 2 spsk olie og 1 knivspids salt.
  • evt. pesto
  • 1 ark bagepapir, delt på langs .

Når du har skåret kartoflen, 1/2 tomat, 1 forårsløg i mindre stykker, kommer du det i en skål, sammen med den hakkede fetaost, olie og lidt salt. Bland det, således olien er jævnt fordelt. Til pesto elsker, kom en teske med i blandingen.

Herefter deler du blandingen i 2 portioner og kommer det i bagepapiret, vrid papiret rundt, som vist på billedet og kom de 2 poser i en forvarmet ovn 175 gr. ca 15 min. Du kan sagtens åbne en af poserne og tjekke om kartoflerne er møre. Når kartoflerne er møre, kan du servere retten.

Vi valgte at servere dem til vores forkost, sammen med gulerods hummus, grøntsagsbrød, pommesfrites og lidt salat/Frugt.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *