Gulerods hummus

Hvis du vil prøve noget nyt, med noget du kender så prøv denne gulerods hummus. Den kræver; gulerødder, cashewnødder/Cremefraiche og dine yndlings krydderier:0)

Tid: 10-20 min.

Antal: denne opskrift er til 2-4 personer.

Ingredienser:

  • 1-2 gulerødder, mellem store
  • 1 håndfuld cashewnødder lag i blød natten over. Du kan også godt bruge cremefraiche, 1-2 spsk. i stedet for nødderne.
  • Smages til med:
  • 1/2 hvidløg, salt, citron, olie, koriander eller spidskommen og cayennepeber.



Fremgangsmåde:

Du kan vælge at bage gulerødder i ovnen 20 min, til de er møre. De må ikke blive brændte. Du kan også som mig, stege dem på panden i lidt olie med hvidløg, ved lavt varme til de er møre.

Nødderne skal stå i blød i vand, gerne natten over i køleskabet. Når du skal lave hummussen, hælder du vandet fra nødderne i en si og lader dem stå og dryppe færdig. Blend de møre gulerødder sammen med nødderne og evt. hvidløg til en jævn masse. Nu smager du hummussen til med, citron, salt og evt. de krydderier vi har foreslået, eller dem du foretrækker.

Vi spiser hummus som; tilbehør, pålæg på brødet, til pommes fritterne, du kan også bruge den som ingrediens til en salat dressing.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *