Nem og lækker salat der kan serveres hele året. Jeg plejer at lave mango salat når de kan købes billigt. Jeg køber ofte mangoen når den er lidt umoden og lader den ligge og modne, 2-3 dage plejer at være fint, men du kan sagtens købe en moden mango og lave salaten samme dag. Denne salat kan laves om formiddagen og stilles på køl til aftensmad tid. Dog vil jeg foreslå at du tager mangosalaten ud lidt tid inden servering, da den smager bedst når den ikke er kold.
Tid: ca.10-15 min
Antal: som tilbehør 2-4 personer’
Ingredienser:
- 1 mango frugt, skåret i små tern
- 2 tomater, skåret i små tern
- 1/2 rødløg, skåret i små tern
- 1 spsk. hakket purløg
- Smages til med citron og salt
Følg detaljerne på billedet, husk at fjerne skralden på mangoen inden du skære den ud i små terne. Når jeg serverer retten, blander jeg ingredienserne sammen og smager til med citron og salt, hvilket er en god kontrast til den søde mango, som alternativ kan du vælge at komme fetaost med i mangosalaten.
Velbekomme
Leave a comment