Chips af skvalderkål

Nu er sommeren ved at være over os, alt er grønt og smukt, dejlig tid. Sidste år lavede vi pesto af skvalderkål, i år har vi valgt at prøve at lave chips ud af skvalderkål.

Vær sikker på der ikke har været sprøjtet for ukrudt, der hvor du vælger at plukke skvalderkålene.

Tid: 10 min. i en forvarmet ovn ved. 175 gr.

Antal: ca. 2-3 så har alle smagt

Det fine pynt du ser på billedet, guldregnen, er kun pynt kan ikke spises.

Ingredienser:

  • Skvalderkål, 10-12 stk
  • 2-3 spsk olie
  • 1/2 tsk. salt


Fremgangsmåde:

Kom skvalderkålene i en frysepose, eller glas med låg. Tilføj olien og lad bladene blive svøbt godt ind i olien, ved at ryste rund med kålene.

Fordel bladene på en plade med bage papir på, strø salt på og kom det ind i en forvarmet ovn, 175 gr. til de er sprøde, ca 5 min.

Du skal først tage dem ud når de er sprøde og det bliver de hurtigt. Hvis du synes de mangler salt eller andre krydderier, kan du stadig tilsætte det inden du serverer dem.

Du bliver overrasket over hvor godt de smager og hvor nemt det der.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *