Min vegetar dag, julemenu.

Vegetar for alle ønsker jer alle en hyggelig juletid. Vi har været i gang med at lave nogle spændende opskrifter til julemåneden. Vi  starter ud med denne menu, som du kan købe hos Min Købmand i Sønderborg.

 

Vegetar for alle har sammen med Min Købmand i Sønderborg gjort det nemt for dig at komme igang med at lave aftensmad uden kød.

Ved bestilling af “Min vegetar dag” får du udleveret råvarer sammen med en opskrift, og en huskeseddel på de ting du selv skal have.

Prisen er 59,- Kr. der er mad til 2 personer.

Du kan vælge at bestille ved at betale med MobilePay hos Min Købmand i Sønderborg, mobil 61276733, skriv i kommentar feltet “julemenu” og hent varerne når det passer dig, inden kl. 19.45 samme dag på adressen: Min Købmand, Grundvigs Allé 95, Sønderborg.

Kan købes fra mandag d. 26. november 2018.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.