Så bliver det ikke nemmere:
- 4 æg
- Friske krydderier, hakket (2 spsk.)
- knivspids salt og pepper
Fremgangsmåde:
Det hele piskes sammen: æggene, friske krydderier, (mellem hakket), salt og pepper, herefter hælder du det på en forvarmet pande, en lille pande. Jeg kommer 1 spsk. olie og 1 spsk. smør i panden, når smørret er smeltet og bruser, hælder du blandingen i og varmer æggekagen igennem, den skal bage ca. 5 min, ved mellem varme, når den er gylden brun, vender du æggekagen rundt. Dette gør jeg ved at komme en tallerken over panden og vender panden rundt, jeg hælder æggekagen retur med den u-bagte side nedad og lader den bage færdig, den er færdig når æggekagen er gyldenbrun, på begge sider.
Hvis du vil forkæle dig selv, kan du komme lidt fløde med i blandinger, lidt fløde er nu altid godt 🙂
Velbekomme
Leave a comment