Tilbehør: Rødbedestænger, smør og hvidløg

Rødbede tapas

Undgå madspild og brug alle dele fra rødbederne, det lyder da som en god ide. Prøv denne forholdsvise nemme opskrift, men det er vigtigt at du tage små rødbede stænger, ellers bliver tapasen trævlet.

  • Tid: 10 min
  • Antal: 1-2 personer

Opskrift:

  • En håndfuld små rødbede stængler
  • 5-6 feta tern
  • 1/2 fed hvidløg (kan undlades)
  • 1 spsk. smør
  • Smages til med: salt, citron og peber

Fremgangsmåde:

  • Skyl stænglerne og skær dem i små stykker
  • Varm smør i en pande med hvidløg og brun stænglerne i 5-10 min, gerne til de er møre.
  • Tag panden af og kom det hele i en beholder og tilsæt fetaost tern 
  • Blend det med en stavblænder, til det er en ensartet masse.
  • Smag til med: salt, peber og evt. citron
  • Sæt tapasen på køl

Meget nem opskrift. 

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *