Undgå madspild og brug alle dele fra rødbederne, det lyder da som en god ide. Prøv denne forholdsvise nemme opskrift, men det er vigtigt at du tage små rødbede stænger, ellers bliver tapasen trævlet.
- Tid: 10 min
- Antal: 1-2 personer
Opskrift:
- En håndfuld små rødbede stængler
- 5-6 feta tern
- 1/2 fed hvidløg (kan undlades)
- 1 spsk. smør
- Smages til med: salt, citron og peber
Fremgangsmåde:
- Skyl stænglerne og skær dem i små stykker
- Varm smør i en pande med hvidløg og brun stænglerne i 5-10 min, gerne til de er møre.
- Tag panden af og kom det hele i en beholder og tilsæt fetaost tern
- Blend det med en stavblænder, til det er en ensartet masse.
- Smag til med: salt, peber og evt. citron
- Sæt tapasen på køl
Meget nem opskrift.
Velbekomme
Leave a comment