På min vegetarvandring, har jeg altid syntes at vegetarpålæg på rugbrød, er den største udfordring. Denne nøddepesto, også kaldet vegansk ost, gør mig nærmest glad hver gang jeg har lavet den og spiser frokost. Jeg bruger den også til morgenmad. Denne nøddepesto er i den dyre ende.
Tid: når cashewnødderne har ligget i blød, 5-10 min.
Der er Ca. til 6-7 skiver brød
Ingredienser:
- 1/2 fed hvidløg
- 100g. cashewnødder
- 1 håndfuld persille
- 1 spsk. Citron
- 1/2 spsk. æbleeddike, kan sagtens undlades
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Nødderne stilles i blød gerne natten over i køleskabet. (Hvis man har glemt det, kan man sætte dem i blød i vand, 4 timer inden). Vandet hældes fra
- Blend nødderne sammen med: 1 fed hvidløg, håndfuld persille.
- Smag til med citron, æbleeddike og salt.
Velbekomme
Leave a comment