Vegansk nødde pesto

På min vegetarvandring, har jeg altid syntes at vegetarpålæg på rugbrød, er den største udfordring. Denne nøddepesto, også kaldet vegansk ost, gør mig nærmest glad hver gang jeg har lavet den og spiser frokost. Jeg bruger den også til morgenmad. Denne nøddepesto er i den dyre ende.

Tid: når cashewnødderne har ligget i blød, 5-10 min.

Der er Ca. til 6-7 skiver brød

Ingredienser:

  • 1/2 fed hvidløg
  • 100g. cashewnødder
  • 1 håndfuld persille
  • 1 spsk. Citron
  • 1/2 spsk. æbleeddike, kan sagtens undlades
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Nødderne stilles i blød gerne natten over i køleskabet. (Hvis man har glemt det, kan man sætte dem i blød i vand, 4 timer inden). Vandet hældes fra
  2. Blend nødderne sammen med: 1 fed hvidløg, håndfuld persille.
  3. Smag til med citron, æbleeddike og salt.

 

 

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *