Fyldt peberfrugt

Når jeg syntes, at der mangler lidt farve på bordet og det der giver lidt ekstra, er peberfrugten en god mulighed. I denne opskrift har jeg valgt at bruge champignon, men du kan sagtens bruge andet, af hvad du lige skulle have liggende der kan tåle at blive bagt. Nu hvor grill sæsonen er startet, kan du også lave denne ret på grillen, evt. uden fyld og kun ost.

Når peberfrugt bliver varmet op, ændre den sig i smagen og bliver mere sød. Nogle gange brænder jeg helt skalden af, kom an på om der er tid.

Tid: 5-10 min og ca 15 min i ovn.

Ingredienser:

  • 1 peberfrugt
  • 1 forårsløg
  • ca 30 g. ost. jeg burger revet mozzarella
  • 100 g. champignon
  • smages til med citron, salt og peber

Fremgangsmåde:

Vask grøntsagerne og tør dem af. Del først peberfugten i 2 halve og del igen, således du har 4 både. Rens dem godt inden i.

Kom 100 g champignon sammen med grov hakket forårsløg  i en pande med lidt fedtstof. Jeg bruger gerne olie. Brun det på panden så de har lidt farve, smag til med salt, peber og citron. For hvidløgs elskerne, er dette altid et ekstra pift.

Anret peberfrugt bådene  i et ovnfast fad og fordel blandingen jævnt i peberfrugtbådene. Slut af med ost. Jeg har valgt ikke at komme ost på 2 af dem. Dette er tiltænkt veganerne. Jeg syntes de er lidt kedelige uden ost, så når du serverer kan du måske komme lide nøddepesto på, find opskriften her, eller lidt presset citron.

Bag dem ved 175 g til osten er gyldenbrun, eller længere hvis du foretrækker dette. Her kan du se hvordan de så ud, da jeg syntes de var perfekte.

Velbekomme