Fyldte dadler

I denne søde juletid, er det dejligt med en lille nem hygge snack – her er fyldte dadler et rigtig godt bud. De kan også bruges til at pifte aftensmaden op som ekstra tilbehør.

Den søde dadel med feta ost og én enkelt granatæble, er en super mad oplevelse. Alternativt kan du lave den med valnød og gorgonzola, smagen er mere skarp, prøv begge dele og find ud af hvad du bedst kan lide.

Tid: 10 min.

Antal: Kommer an på hvor mange du har lyst til at lave. Vi valgte at lave som snack til 2 personer.

Ingredienser:

  • 6-8 stk. dadler
  • Fetaost, ca. 10 tern
  • Granatæbler som pynt

Del dadlerne forsigtigt med en kniv. Mos fetaosten og kom nu den moste fetaost ned i dadlen, slut af med 1-2 granatæbler.

Vi valgte at servere dem således, men du kan også komme det hele på en tallerken.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *