Peberfrugtringe med fyld

Ud over at vegetarmad kan være nemt og hurtigt, må det gerne se godt ud. Peberfrugtringe med fyld er dekorative, og imens retten står og bager i ovnen, kan du lave resten af middagen. Du kan servere denne ret som en forret, en del af aftensmad, eller som jeg har gjort på rugbrød til min frokost.

Tid: 30-40 min inkl. bagning

Ingredienser:

  • 1 peberfrugt, jeg har valgt rød.
  • 1 portion squashfrikadelle blanding se opskrift Her

Jeg har valgt at bruge squashfrikadelle opskriften, da der er ost med i og osten hjælper med at hænge fast på peberfrugtringen.

Fremgangsmåde:

Skær peberfrugten ud i ca. 1,5 cm tykke ringe, som vis på billedet. Kom herefter squashfrikadelle blandingen ned i og sørg for det kommer helt ud til kanten, du må godt mase det sammen i ringen. Bag ringene i en forvarmet ovn, ved 175 gr. på bagepapir. Det tager ca. 10-15 min. Når de har en fin brun overflade, vender du dem rundt. Når begge sider er brune, er de bagt og du kan tage dem ud. Resten af squashfrikadelle blandingen kan du vælge at lave frikadeller af.

 

Velbekomme

 

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.