Råstegt blomkål

Hvis du har en blomkåls rest, du ikke ved hvad du skal stille op med, så prøv at dele blomkålen i mindre stykker og følge denne nemme opskrift, det er en nem måde at pifte blomkålen op på og i det hele taget give aftensmaden et pift. Du kan også vælge at bruge de stegte blomkål i din salat eller pitabrød:0)

Det tager ca. 10 min at lave.

Ingredienser:

  • 1 håndfuld blomskåls buketter/stykker.
  • 3 spsk. olie.
  • 1/2 t-ske gurkemeje.
  • Knivspids chili eller det krydderi du er vild med, evt. hvidløg.
  • smages til med salt og citron.

Start med at komme olie i en pande, tilsæt gurkemeje og chili (eller et krydderi du er vild med), rør krydderierne med olien og tilsæt blomkålsstykkerne. Denne ret skal stå og simre, så blomkålene ikke bliver stegt for hårdt, altså brændte, ca. 5-10 min.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *