Spidskålssalat

Spidskål er komme for at blive i min hverdag. Jeg bruger spidskål over den typiske salat, den er nem at tilberede, kan stå i køleskabet et par dage og stadig være frisk. I denne opskrift har jeg valgt at marinere spidskålen, eller nærmere masseret spidskålen, med olie, citron og hvidløg. Hemmeligheden for at holde kålen frisk, er at du ikke tilsætte salt før du skal bruger salaten.

Hvad skal du bruge til 2 personer:

  • 2 håndfuld spidskål, skåret ud i tynde strimler.
  • 2-4 spsk. olie
  • 1-2 spsk. citron
  • Knust hvidløg, start med 1 fed.
  • Salt, du skal først tilføje salt når du serverer salaten, på den måle holder salaten sig frisk.

Kom spidskålen i en skål og tilføre; olie, citron og hvidløg, lidt ad gangen. Med dine hænder masserer du; olie, citron og hvidløg ind i kålen, smag dig frem og kom mere i af ingredienserne, så det smager som du ønsker.

Inden du serverer, tilføjer du salt og måske andet godt, jeg kom stegte blomkål og lidt ramsløg på.

 

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.