Svampe med ricotta ost

Fordelen ved at bruge disse store svampe, er at de ikke svinder særligt meget når du bager dem i ovnen. Du skal have 2 ingredienser; store svampe, jeg valgte portobello svampe og ricotta ost.

Tilberedning: Ca. 20 min, heraf 15 min. i ovnen til de er gyldne i farven.

Antal: som tilbehør 2-3 personer.

Ingredienser:

  • 1 pakke med portobello svampe, der er Ca. 5 stk. i en pakke
  • 1 bæger ricotta ost.
  • Lidt grønt til at pynte med, persille eller purløg
3 tallerkener, den ene med portobello svampe, den anden med ricotta ost og den sidste færdig bagte svampe klar til servering.

Du skal starte med at;

Rengøre svampene, skrabe lamellerne væk og skære stilken af. Herefter fylder du svampene med ricotta osten.

De skal bages i ovnen ved 175 grader. Jeg vælger at tage dem ud når de er gyldne. Inden servering kom jeg lidt salt på og pyntede dem med lidt grønt drysset hen over de bagte svampe

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *