Tabbouleh uden bulgur

Jeg har fra første gang jeg smagte tabbouleh, været helt vild med denne tomatsalat. Når jeg laver den, er det uden bulgur og kun; tomater, krydderier og lidt smagsforstærker. Du kan nemt laver den i forvejen og lade smagen fra krydderurterne trænge ind, vent med at smage til med salt, salaten kan godt bliver lidt vandet.

Når jeg laver den, hakker jeg tomaterne i grove stykker. Mht. friske krydderier har jeg valgt; purløg, persille og mynte, fordi det er hvad jeg har i min have. Du kan nøjes med kun at bruge 1 slags krydderi, men du skal komme rigeligt i og pas på, denne salat er stærk vanedannende.

Tid: ca. 10 min, der skal hakkes en del krydderurter:0)

Antal: 2 personer, som tilbehør.

Ingredienser:

  • 2 tomater skåret i grove stykker, ca. 3×3 mm
  • 1/2 Spsk. mynte, hakket fint
  • 1 Spsk. persille, hakket fint
  • 1 Spsk. purløg, hakket fint
  • Smages til med; citron, olie, salt og evt. hvidløg. Hvidløg er ikke nødvendig, da krydderierne har rigelig med smag
Krydderier og tomater

Du blander det hele sammen og smager til med olie, citron og salt, start med 1/2 spsk. olie og 1 t-ske citron.

Pas på, denne salat er som allerede nævnt vanedannende.

Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *