Tomat i olie

Denne ret er rigtig god som tilbehør til næsten alt. Den kan bruges som en salat i sig selv, til at putte på brød eller til at pifte en lidt kedelig salat op.

Lav gerne retten dagen inden den skal serveres, så den kan stå og trække og blive rigtig smagfuld.

Den tager ca. 5 min at lave og der er til 3-4 personer. 

Ingredienser:

  • 2 tomater
  • 1 spsk. frisk citron
  • 2 spsk. olie
  • Salt
  • Der kan som plus tilføjes 1 presset hvidløg eller 1 spsk. revet ingefær

Fremgangsmåde:

  1. Start med at hakke tomaterne i fine stykke
  2. Kom tomaterne op i en skål, tilsæt olie og citron 
  3. Smag til med salt

Serves i et glas med låg, eller hvad du har liggende

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *