Bønne pesto

Brune bønner er sunde, nemme og kan bruges til mange retter. Du kan vælge at koge dem og servere dem sammen med ris. I denne opskrift har jeg haft fokus på smøre pålæg, således du kan bruge den på rugbrød eller som pesto

Tid: koges i 30-40 min

Ingredienser:

  • 1/2 dl Bønner
  • 1 Grøntsagsbuillion
  • Citron/salt. For dem der er vilde med hvidløg, kan du sagtes koge et hvidløg med i.

 

Fremgangsmåde:

  1. Bønnerne skal ligges i blød, natten over.
  2. Skyld bønnerne og kom dem i en gryde tilføj 1 ltr. vand og 1 grøntsagsbouillon
  3. Bønnerne skal koge/simre til de er møre. Hold øje med at de ikke koger tør, så kommer du bare mere vand i. 
  4. Når bønnerne er kølet ned, skal de blendes og smages til med citron.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *