Denne opskrift er til dem der vil leve billigt og nemt. Bønnerne kan koges og stilles på køl. Varmes op sammen med ris. Bønnerne kan holde sig mange dage i køleskabet og har generelt bare en rigtig dejlig smag – efter min mening.
Tid: 30-45 min, så bønnerne er møre
Personer: 2
Ingredienser:
- 1 dl bønner
- 1 ltr vand
- 1 grøntsagsbuillon
- hvidløgselskern, kom bare 1 fed hvidløg med i gryden.
Fremgangsmåde:
- Stil bønner i blød med vand natten over, der skal meget vand da bønner suger meget vand
- Skyl bønnerne, kom dem i en gryde med 1 ltr vand, 1terning grøntsagsbouillon og kog dem møre.
- Jeg kommer ikke salt i, da bouillonen er saltet i sig selv.
- Kog ris og server bønnerne til. En af grønsags frikadellerne vil smage godt til denne ret :0)
Leave a comment