Bønner!

Denne opskrift er til dem der vil leve billigt og nemt. Bønnerne kan koges og stilles på køl. Varmes op sammen med ris. Bønnerne kan holde sig mange dage i køleskabet og har generelt bare en rigtig dejlig smag – efter min mening. 

Tid: 30-45 min, så bønnerne er møre

Personer: 2

Ingredienser:

  • 1 dl bønner
  • 1 ltr vand
  • 1 grøntsagsbuillon
  • hvidløgselskern, kom bare 1 fed hvidløg med i gryden.

Fremgangsmåde: 

  1. Stil bønner i blød med vand natten over, der skal meget vand da bønner suger meget vand
  2. Skyl bønnerne, kom dem i en gryde med 1 ltr vand,  1terning grøntsagsbouillon og kog dem møre.
  3. Jeg kommer ikke salt i, da bouillonen er saltet i sig selv.
  4. Kog ris og server bønnerne til. En af grønsags frikadellerne vil smage godt til denne ret :0)

 

 

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *