Burger med rødbedebøf

Hos os har vi i mange år haft en fast tradition, “burger onsdag”, hvor vi hver onsdag får hjemmelavede burger. Det har altid gjort onsdag lidt bedre, og givet os noget lækkert at se frem til, midt i en travl uge. Jeg tilbereder tilbehøret; alle grøntsagerne,  varmer bollerne og laver selve bøfferne selv. Her har jeg valgt at lave en vegetarudgave, som er en burger med rødbedebøffen.

Tid: Det tager ca. 20-30 min. at lave bøfferne, se opskrift under, rødbedebøffer i kategorien aftensmad HER. Når bøfferne står og simrer, kan du tilberede resten. Hvis du har travlt, kan du sagtens tilberede rødbedebøfferne dagen før, og varme dem op kort før brug.

Denne opskrift viser dig hvordan, du kan lave 1 burger. Det er derfor nemt at gange op til det antal gæster du vil lave til.

Ingredienser:

  • Burgerbolle
  • Rødbedebøf – find den HER
  • Salatblade
  • Tomat
  • Augurk
  • Løg
  • Ketchup, sennep og mayonnaise har jeg valgt. Du kan sagtens også bruge, ost, ristede løg, remoulade osv. – alt  det du kan lide i en burger

Jeg serverer det hele på bordet, så min familie eller venner kan bygge deres egen burger. Jeg varmer lige bollen ved 175 grader til den er lun og lidt sprød, ca 5 min

Velbekomme