Forret eller side dish, du bestemmer.:0) Denne ret er italiensk inspireret. På billedet ovenfor ser du opstillingen med grøntsagsbrød, men hvis den skal være mere a la Italien, kan du bruge grillet aubergine som bund. Du må godt lave den 1 time i forvejen, da den ikke behøver at blive serveret varm. Du kan evt. have en dressing med ind til retten, det har jeg.
Antal: 1
Tid: 20 min
Du skal bruge følgende:
- 2 stk. ca. 2 cm tyk aubergine skiver, der skal steges på panden.
- 1/4 grillet rød peber.
- 4 skiver parmesanost – (må godt smage af noget)
- 2-4 skiver mozzarella.
- Lidt salat til at pynte med, jeg brugte også forårsløg.
- Evt. dressing.
Fremgangsmåde:
Du skal starte med at stege auberginen på pande med olie, ved høj varme, uden at brænde stykkerne på. De skal steges til de har en sprød overflade. Samtidig griller du i ovnen en rød peberfrugt, skåret over i 2 stykker uden kernefrø, til yderste skin kan fjernes fra peberfrugten. (175g)
Nu samler du stykkerne:
Start ned aubergine, kom lidt salat på, derpå 2 skiver parmesanost, 1/4 rød afkølet peberfrugt, 1 skive aubergine, slut af med mozzarella og pynt.
Tilføj en dressing du kan lide, jeg har valgt denne Salat lavet af rosenkål uden rosenkål:0)
Velbekomme
Leave a comment