Fyldt svampe

Hvis du ligesom jeg er vild med svampe og gerne vil prøve en anden måde at lave svampe, kan du overveje denne opskrift. Som de fleste af mine opskrifter er den nem, kræver ikke mange ingredienser og mætter. Hvis du oveni gerne vil undgå at spise brød eller pasta, er denne opskrift lige noget for dig.

Antal: 1 stor svamp pr person.

Tilberedningstid: Ca. 25 min, inkl. bagning i ovnen.

Ingredienser:

  • 1 stor svamp pr person
  • 1 æg pr svamp
  • 1 t-ske tomat pr svamp
  • 1 t-ske skåret forårsløg
  • 1 t-ske hakket persille
  • lidt salt

Fremgangsmåde:

Start med at rengøre svampene og evt. skrab lamellerne fra. Lad svampene stå lidt og dryppe af på et viskestykke.

Slå æg ud i en skål og med en gaffel pisk blomme og hviden sammen, tilsæt resten af ingredienserne og sørg for det bliver rørt sammen.

Hæld æg massen i svampene ikke helt til kanten og bag svampene i ovnen ved ca. 150 grader i Ca. 15-20 min.

Hvis du vil give svampene et ekstra pift, kan du komme revet parmesan på, når du har taget svampede ud af ovnen.

Velbekomme

 

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.