Skovens skattekammer, svampe

Karen og jeg var en tur i skoven for at finde pigsvampe. Vi var heldige at finde nok til 1/2 rugbrødsmad, til hver:0) Her kan du se nogle stemningsbilleder af svampene og efterårets farver, og hvor nemt det er at lave. Husk svampene skal skylles godt, så der ikke er jord på.

Ingredienser

  • 2 håndfulde svampe, rengjort
  • 1 spsk. smør
  • Salt, peber og citron
Pigsvampe fra skoven
Rengjort pigsvampe
Ingredienser

Fremgangsmåde:

Når du har rengjort svampene, skærer du dem i mindre stykker ca. 1×1 cm. Kom smørret på panden og lad det smelte, kom nu svampene på panden og brun svampene 3-5 min. ved lav temperatur. Smag retten til med salt, peber og citron.

Velbekommen

Frokost

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *