Sommermad på grillen

Vi er igang med en super sommer og mange har allerede grillet længe. Jeg syntes det kan være en udfordring med grillmad når man er vegetar.

Vi har lavet nogle forslag. der som altid er velsmagende, nemme at lave og kan sagtens stå alene eller bruges som tilbehør.

Tid: ca.  1 time.

Som tilbehør er her til , 2-4 personer.

Ingredienser:

1 blomkålshoved

1-2 majs

4-8 champignon, store. 

Tomat Salsa, se opskrift  her

Tilbehør: Chili flager, salt, peber, citron, olie, hvidløg

Dressing til salathoved:

2 spsk cremefraiche

1 tsk fløde

1/2 tsk citron

1 tsk sukker

Smages til med salt og peber.

Du starter med at koge blomkål, Jeg vil gerne have min godt kogt. Når du er klar til at spise, tager du den op, lader den dryppe af og hælder dressingen over og slutter af med at pynte med friskhakket persille, eller andet krydderurt.

Del majsen halv over, og kog dem i 5-10 min, lade dem dryppe af inden du grillen, dem. Du kan spise dem kogte uden at grille dem, godt med smør:0)

Både majsen og blomkålen kan stå i vandet, til du har lavet det andet.

Ren gør champignonerne og fjern stilken, du kan sagtens bruge hele pakken. Kom  revet ost i midten, sidst jeg lavede dem kom jeg først lidt pesto i og derefter ost på.

Serveres sammen med tomat salsa, opskrift finder du HER

Kom det på grillen, og grill som vist nedenfor. 

Vi valgte at servere det hele som du ser her, i glassene er der tomat salsa og smør