Spidskål med pesto og valnødder

Vi syntes det er spændende at tage de grøntsager vi kender og bruge dem på en lidt anderledes måde. Spidskål med pesto er utroligt nem og smagfuld, samtidig kan du sagtens have den stående i køleskabet i flere dage og bruge som tilbehør, eller som en del af madpakken. Tid: 10-15 min Antal: 2-3 personer Ingredienser:
  • 1 stk. spidskål
  • 1  glas grøn pesto
  • 1 håndfuld valnødder, hakket i grove stykker.
  • Smages til med citron, salt og peber
Fremgangsmåde: Start med at fin snitte kålen, meget tyndt. Kom kålen i en si, i en skål og kom kogende vand over, lad det stå 1-2 min. Hæld det kogene vand fra og kom koldt vand på. Når kålen er kølet ned, tager du sien op og lader vandet dryppe fra.
Når kålen har dryppet færdig, kommer du den i en skål: tilføj pesto, start med 1-2 Spsk. og nødderne. Smag den nu til med citron, salt og peber. Hvis du syntes der skal mere pesto i, gør du bare det.
Velbekomme

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.