Jeg har fra første gang jeg smagte tabbouleh, været helt vild med denne tomatsalat. Når jeg laver den, er det uden bulgur og kun; tomater, krydderier og lidt smagsforstærker. Du kan nemt laver den i forvejen og lade smagen fra krydderurterne trænge ind, vent med at smage til med salt, salaten kan godt bliver lidt vandet.
Når jeg laver den, hakker jeg tomaterne i grove stykker. Mht. friske krydderier har jeg valgt; purløg, persille og mynte, fordi det er hvad jeg har i min have. Du kan nøjes med kun at bruge 1 slags krydderi, men du skal komme rigeligt i og pas på, denne salat er stærk vanedannende.
Tid: ca. 10 min, der skal hakkes en del krydderurter:0)
Antal: 2 personer, som tilbehør.
Ingredienser:
- 2 tomater skåret i grove stykker, ca. 3×3 mm
- 1/2 Spsk. mynte, hakket fint
- 1 Spsk. persille, hakket fint
- 1 Spsk. purløg, hakket fint
- Smages til med; citron, olie, salt og evt. hvidløg. Hvidløg er ikke nødvendig, da krydderierne har rigelig med smag
Du blander det hele sammen og smager til med olie, citron og salt, start med 1/2 spsk. olie og 1 t-ske citron.
Pas på, denne salat er som allerede nævnt vanedannende.
Velbekomme
Leave a comment