Spaghetti med svampesovs

Svampe sæsonen er så småt ved at begynde. Hvis du er en af dem der tør finde dem selv, eller helst vil købe dem og mangler en god ide,  er denne ret nem og hurtig, vi laver den tit hele året rundt. Som den store fan jeg er af syltede rødbeder, kommer jeg gerne hakkede rødbeder på retten, jeg har dog valgt at komme rødbeder, der har ligget i en olie/citron-lage med solsikkekerner på toppen af denne ret.

Tid: det tager lidt tid at rengøre svampene, jeg vil mene ca 20 min.

Fremgangsmåde:

Kog den mængde spaghetti du ønsker. Jeg koger altid spaghetti i en stor gryde med masser af vand. Når de er bløde og kun lige bløde, ca 10 min, kommer an på om du vælger at buldre koge dem eller lade dem simre koge, hælder jeg vandet fra over en si.

Kommer den ønskede mængde på tallerkenen og slut af med  svampesovsen, gerne rigeligt.

Tilberedning af sovsen finder du; her

Rødbeder i lage finder du; her

Velbekomme:0)